Ik doe mee!

Alle info voor standhouders

Friendly4Kids is de meest kindvriendelijke beurs voor ouders, grootouders, (professionele) opvoeders en kinderen. De aanwezige standhouders laten hen inspireren door vele kindvriendelijke producten en diensten die erop gericht zijn kinderen zich fysiek, intellectueel, spiritueel en sociaal optimaal te laten ontwikkelen.

Friendly4kids wordt gehouden op zaterdag 19 en zondag 20 mei 2018 in De Broodfabriek in Rijswijk. Ben jij er ook bij?

Bekijk andere beursdeelnemers

Bekijk wie er al op de beurs staan
meer beursdeelnemers

Waarom jij op de Friendly4Kids beurs wilt staan

Samen met een team professionals de meest kindvriendelijke beurs realiseren is natuurlijk al een hele goede reden. Maar wij begrijpen als geen ander dat je graag iets verder wordt overtuigd. Daarom in een paar bullets, waarom jij de Friendly4Kids beurs als deelnemer echt niet wilt missen.

 • Speel in op een maatschappelijke trend! Een beursplatform dat inspeelt op interesses en (meer) bewustzijn van opvoeders, zoals ontwikkeling, opvoeding, gezondheid, voeding, veiligheid, duurzaamheid, natuurlijke en energieke levensstijl voor een kind t/m 12 jr.
 • Ontmoet je doelgroep! Wij verwachten 6.000 – 8.000 bezoekers op de beurs. Dit betekent dat duizenden mensen kunnen kennismaken met jouw bedrijf, product en/of dienst. En jij met hen. Waardevolle contactmomenten dus!
 • Maak kennis met vakgenoten! Er staan meer dan 100 kind-ontwikkelingsgerichte deelnemers op de beurs. Dat biedt kansen om kennis en ervaringen uit te wisselen en misschien komen er zelfs wel nieuwe samenwerkingen uit voort.
 • Promoot jouw product / dienst! Onze professionele stands bieden jouw organisatie een uitstekende basis om jouw product en/of dienst onder de aandacht te brengen en te verkopen. Daarnaast bieden we extra ruimte op het Kids Activiteiten Plein voor activiteiten, workshops en/of demonstraties.
 • Beurspakketten op maat! Wij maken het jou makkelijk. Als je deelneemt aan onze beurs kun je kiezen uit een aantal pakketten, die precies bieden waar jij behoefte aan hebt en dat tegen scherpe tarieven. Van stand tot promo, alles wordt verder geregeld.

Kortom, een relatief kleine investering met een grote en kindvriendelijke impact.

Doe mee met Friendly4Kids

Meld je aan als standhouder

Wij gaan voor kwaliteit

Wij zetten graag een kwalitatief hoogwaardige beurs neer. Dat maakt het interessant voor de bezoekende opvoeders. Maar uiteraard ook voor jouw organisatie! Daarom worden alle beursdeelnemers persoonlijk geselecteerd aan de hand van een aantal belangrijke kwaliteitscriteria.

 • Je moet passie hebben voor een optimale ontwikkeling van een kind.
 • Jouw passie oefen je uit via een organisatie en/of professie.
 • Je hebt ruime kennis van en ervaring met jouw kindvriendelijke product/dienst.
 • Je deelt jouw kennis en ervaring graag, met veel enthousiasme, met opvoeders en kinderen.
 • Je voldoet aan de `Criteria voor een product/dienst’  en `Criteria voor een beursstand’.
 • Jouw product/dienst past binnen één van de 5 onderstaande hoofdthema’s.

In onze handleiding `Beursinfo & Beursvoorwaarden’ voor deelnemers lees je meer over o.a. de beursdeelname, de organisatie, de beurs, de 5 hoofdthema’s, de kwaliteitscriteria en de voorwaarden. Klik HIER voor het downloaden van de handleiding.

Wanneer jouw interesse in een deelname is gewekt, vul je het online Deelnameformulier in. Klik HIER!

Heb je nog vragen?

Interesse om deel te nemen aan de Friendly4Kids beurs? Maar je wilt eerst nog wat meer weten?  Vul dan onderstaande formulier in. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

  [recaptcha size:compact]

  Je gegevens zijn bij ons veilig en worden niet gedeeld met derden.

  Contact

  Beurslocatie
  De Broodfabriek
  Volmerlaan 12
  2288 GD Rijswijk
  Volg ons
  Contact
  Peter van Klaveren
  info@friendly4kids.nl
  KvK 64386589