Friendly4Kids

Waarom Friendly4kids?

Hoe zou de wereld eruit zien als elk kind zich optimaal zou kunnen ontwikkelen? Fysiek, intellectueel, spiritueel en sociaal? Wij denken een stuk mooier! Friendly4Kids biedt opvoeders toegang tot een veelheid aan ontwikkelingsgerichte ervaringen voor kinderen. Zo willen wij inspireren tot een (meer) bewust, gezond en natuurlijk leven. Daarom doen wij dit!

Bezoek onze beurs voor een divers aanbod rond de volgende thema’s:

Friendly4Kids | Leefomgeving, veiligheid & duurzaamheid

leefomgeving

Friendly4Kids | Beweging, gezondheid & voeding

beweging

Friendly4Kids | Educatie, cultuur & media

educatie

Friendly4Kids | Opvoeding, coaching & ontwikkeling

opvoeding

Friendly4Kids | Recht op bescherming voor alle kinderen

bescherming

Onze kindvriendelijke doelgroep inspireren

Natuurlijk wil je als ouder, grootouder en (professionele) opvoeder het beste voor een kind: een leven met een omgeving die duurzaam, gezond, eerlijk, betrouwbaar en fijn is. Voor een dergelijk gewenste levensstijl is het maken van een bewuste keuze al moeilijk genoeg.

Vandaag de dag is er veel te kiezen op internet, maar door een druk leven is er zo weinig tijd. Friendly4Kids biedt uitkomst! Het is een prima uitgebreide beurs om je in korte tijd te oriënteren op én te laten inspireren door een (meer) bewuste levensstijl voor een kind (t/m 12 jaar).

Bezoek Friendly4Kids

Kom 19 en 20 mei 2018 ook naar De Broodfabriek in Rijswijk

Alles komt samen op de Friendly4Kids beurs

Tijdens de Friendly4Kids beurs kunnen opvoeders zich een dag of een weekend laten inspireren door een (meer) bewuste levensstijl voor een kind, zodat het zich spelenderwijs optimaal kan ontwikkelen.

De kindvriendelijke beurs met meer dan 80 organisaties en professionals is gericht op de opvoeders, maar kinderen zijn natuurlijk van harte welkom! De kids (5 t/m 12 jaar) kunnen samen met hun ouders, grootouders, juffen en/of meesters de beurs bezoeken, waar ook voor hen voldoende te beleven is op het Kids Activiteiten Plein.

Contact

Beurslocatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk
Volg ons
Contact
Peter van Klaveren
info@friendly4kids.nl
KvK 64386589