VakantiePas

De Stichting Vakantiepas heten wij van harte welkom als partner van de Friendly4Kids beurs.

Elke schoolvakantie de leukste activiteiten met korting!

Vlak voor de zomervakantie krijgen 70.000 kinderen op de basisschool de VakantiePas van hun meester of juf. Het boekje op paspoortformaat staat boordevol activiteiten die altijd met VakantiepasKorting te doen zijn. ‘Natuurlijk!’ is het thema van 2018 waarmee extra aandacht is voor duurzaamheid en activiteiten in de natuur. De VakantiePas wordt jaarlijks uitgedeeld op alle basisscholen in Den Haag, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Voorschoten.

In alle andere schoolvakanties is er de VakantiepasClub. Hiermee krijgen (anno april 2018) ruim 11.000 kinderen activiteiten met korting in hun mailbox. Kinderen uit Leiden en Den Haag kunnen zich hiervoor gratis aanmelden op www.vakantiepas.nl

Stichting VakantiePas

De VakantiePas en de VakantiepasClub worden uitgegeven door de Stichting VakantiePas. Deze heeft als doel om kinderen andere kanten van hun leefomgeving te laten ontdekken door ze te stimuleren om mee te doen aan ‘nieuwe’ activiteiten. De activiteiten zijn zo evenwichtig mogelijk gespreid over kunst & cultuur, recreatie & sport, natuur & milieu en mens & maatschappij. De stichting draagt zo bij aan een zinvolle besteding van de schoolvakanties én aan de participatie en leefbaarheid in stad en regio. Het jaarlijkse thema wordt in samenwerking met andere organisaties bedacht.  Hiermee brengt de VakantiePas kinderen spelenderwijs in contact met een onderwerp van maatschappelijk belang.

websiteTerug naar overzicht

Bezoek Friendly4Kids

Kom op 19 en 20 mei naar de Broodfabriek in Rijswijk

Contact

Beurslocatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk
Volg ons
Contact
Peter van Klaveren
info@friendly4kids.nl
KvK 64386589