FijnUit

Nooit meer vervelen met de leukste fijn uit tips voor jong en oud

Ondanks dat onze website niet enkel voor kind gerelateerde uitjes is, is dit wel een heel belangrijk onderdeel van onze website. Dit uiten we onder andere met categorieën als “dagje uit met kinderen” (link naar: https://www.fijnuit.nl/dagje-uit-met-kinderen), “speeltuinen” (link naar: https://www.fijnuit.nl/speeltuinen) en andere leuke kind gerelateerde categorieën. Daarom voelde wij ons ook direct betrokken bij de Friendly4Kids beurs en kunnen wij ons helemaal in het doel van de beurs vinden. We waren dan ook zeer trots de Friendly4Kids beurs op onze website welkom te heten.

Niets is leuker dan samen met je kinderen, kleinkinderen of oppaskinderen een heerlijk dagje fijn uit te gaan. Alleen soms ligt dit lastiger dan dat nodig is. Wat gaan we doen? Wat is ons budget? Wat is er bij ons in de buurt? Zijn een aantal van de vele vragen waar je mee kunt stoeien. Vaak zijn er enorm leuke uitjes te vinden vlak bij jou in de buurt waar je zelf helemaal niet aan gedacht had.

Wij helpen je graag bij het vinden van het allerleukste uitje bij jou in de buurt en geven je er vervolgens alle informatie over die je maar nodig kan hebben. Denk bijvoorbeeld aan foto’s, video’s, openingstijden en meer.

Wil jij nooit meer een leuk uitje missen? Bekijk dan snel onze website, volg ons op Facebook of Instagram.

websiteTerug naar overzicht

Bezoek Friendly4Kids

Kom op 19 en 20 mei naar de Broodfabriek in Rijswijk

Contact

Beurslocatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk
Volg ons
Contact
Peter van Klaveren
info@friendly4kids.nl
KvK 64386589