woanderlust is trots op nieuwe site

Trots op de nieuwe website

Een mooie presentatie voor een gaaf concept

De afgelopen weken heb ik me bezig gehouden met het maken van deze (al zeg ik het zelf) mooie website voor Friendly4Kids. Initiatiefnemer Peter van Klaveren en ik zijn al jaren bevriend. Ook hebben we al vaker samen mogen werken. Ook deze keer was dat weer een feestje!

Niet alleen omdat het leuk is om samen te werken met bevlogen ondernemers. Mensen met passie voor wat ze doen. In dit geval ook omdat ik Friendly4Kids een enorm warm hart toedraag.

Het is geweldig concept en het wordt en zeer bijzondere beurs. Daar ben ik van overtuigd. En dat maakt het extra leuk om voor te werken. Als creatieve communicado en merkenbouwer mocht ik niet alleen de website maken. Ook de andere middelen komen van mijn hand.

En ben jij nu benieuwd wie ik ben? Ik zal me kort voorstellen. Ik ben Lotte! Ik ben een bevlogen ondernemer en doe dat onder de naam woanderlust. Ik help ondernemers en ondernemende organisaties met het zoeken naar hun bijzondere en unieke eigenschappen en vertaal deze in communicatie- of interieurconcepten.