Tropenzorg

Tropenzorg is al ruim 25 jaar expert op het gebied van gezondheid beschermende producten voor gezinnen en reizigers. De producten worden verkocht onder het merk Care Plus®. Care Plus® biedt de oplossing voor het hele gezin om onbezorgd, veilig en beschermd op pad te gaan.

Bescherm jouw kind(eren) en jezelf o.a. tegen stekende insecten, teken, de brandende zon, slechte hygiënische omstandigheden en vervuild drinkwater. Ook voor een schaafwond of blaar hebben wij de oplossing! Of je nou dichtbij huis blijft, een stedentrip maakt of op vakantie gaat binnen of buiten Europa, met de producten van Care Plus® in je handtas of bagage heb je de meest noodzakelijke producten bij de hand.

Care Plus® biedt zelfs een oplossing voor kinderen vanaf 3 maanden! De Anti-insect Natural beschermt jou en jouw kind(eren) tot wel 6 uur tegen beten en steken van (malaria)muggen, teken en knutten. Dit product mag ook gebruikt worden tijdens zwangerschap of borstvoeding.

De gezondheid beschermende producten van Care Plus® zijn ingedeeld in vier categorieën; Voorkom insectensteken, Eerste hulp onderweg, Hygiëne op reis en Zonnebescherming.

Safe Travels – Great stories!

websiteTerug naar overzicht

Bezoek Friendly4Kids

Kom op 19 en 20 mei naar de Broodfabriek in Rijswijk

Contact

Beurslocatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk
Volg ons
Contact
Peter van Klaveren
info@friendly4kids.nl
KvK 64386589