Sudburyschool Harderwijk

Sudburyschool Harderwijk is een school voor mensen van 4 t/m 18 jaar.

Binnen Sudburyschool Harderwijk is er werkelijk ruimte om te bepalen wat je wilt ondernemen en hoe je dat wilt doen. Wij zijn ervan overtuigd dat onderwijs echt anders kan.

We weten weinig over de maatschappij van de toekomst waar onze kinderen in moeten gaan functioneren. Om in een voor ons onvoorspelbare toekomst succesvol te kunnen zijn, gaat Sudburyschool Harderwijk ervan uit dat je kinderen daar beter op kunt voorbereiden door ze van jongs af aan te leren om te gaan met onzekerheid en te leren vertrouwen op hun eigen oordeelsvermogen in een vertrouwde omgeving.

Op Sudburyschool Harderwijk kunnen studenten van kleuterleeftijd tot in de voortgezet onderwijs leeftijd de wereld vrij verkennen in hun eigen tempo en op hun eigen unieke manier. Zij ontwikkelen de vaardigheid hun eigen leven te sturen, verantwoordelijkheid te nemen over hun acties en hun prioriteiten te stellen, de middelen te zoeken die ze nodig hebben, om te gaan met ethische kwesties en samen te werken in een levendige gemeenschap.

Ieder kind is van nature leergierig, nieuwsgierig en creatief en uitgerust met eigenschappen voor een zelfgestuurde ontwikkeling. Het opdoen van zelfkennis en het aanleren zelfredzaam te zijn, zelfvertrouwen te ontwikkelen en relevante kennis te kunnen vergaren en opdoen, bereiden jongen mensen naar onze mening beter op voor de toekomst.

websiteTerug naar overzicht

Bezoek Friendly4Kids

Kom op 19 en 20 mei naar de Broodfabriek in Rijswijk

Contact

Beurslocatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk
Volg ons
Contact
Peter van Klaveren
info@friendly4kids.nl
KvK 64386589