Samen Wijzer

Samen Wijzer helpt ouders en kinderen die met een scheiding te maken hebben.

Relaties veranderen voortdurend, net als het leven zelf en soms komt de vraag: “Wel of niet gaan scheiden?” Kinderen, opa’s, oma’s, buren, op school, je familie, collega’s, vrienden…allemaal hebben ze te maken met de gevolgen van veranderende relaties en soms is dat een scheiding.

Wat, als we iedereen includeren in deze veranderende relaties. Dat we de zogenaamde “vuile was” zien als iets wat we allemaal kennen. Dan is het mogelijk om elkaar te zien, te horen en te helpen.

Mag de manier waarop we naar scheiden kijken veranderen?

Anne Buiskool, relatie coach, mediator en facilitator van scheidingsceremonies schreef het boek: “Hoe vertellen we het de kinderen”, Respectvol scheiden als een nieuw begin. Zij pleit ervoor om kinderen helemaal aan het begin van een scheiding centraal te zetten en om scheidingsceremonies een belangrijke plek te geven bij de overstap van partners naar samenwerkende ouders. Zo kunnen ouders losse eindjes en dankbaarheid een plek geven en schoon de volgende stap in het leven zetten.

Kinderen hebben als gevolg van deze bewuste stappen geen of minder last van ouders die het partnerschap achter zich hebben gelaten.

websiteTerug naar overzicht

Bezoek Friendly4Kids

Kom op 19 en 20 mei naar de Broodfabriek in Rijswijk

Contact

Beurslocatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk
Volg ons
Contact
Peter van Klaveren
info@friendly4kids.nl
KvK 64386589