Reikicentrum Zijn

Reikicentrum Zijn, school en praktijk voor Reiki.
Balans in jezelf en je leven, persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei, emotionele en fysieke ondersteuning bij een helingsproces.

Reikicentrum Zijn biedt een veilige plek om je ware potentieel tot uitdrukking te laten komen en is het initiatief en levenswerk van Reikimaster Rebecca Bredenhof.

Naast individuele Reikisessies, kun je bij ons ook zelf Reiki leren. Ook als je nog (lang) niet volwassen bent; ook als gezin of familie. Reiki ondersteunt ouder en kind en draagt bij aan een gezonde(re) samenleving. Het is eenvoudig te leren en te gebruiken; om in balans te komen, beter te slapen, emotioneel stabiel(er) te worden en te blijven, of om gewoon lekkerder in je vel te zitten. Als ouder zal je meer vanuit rust om kunnen gaan met datgene wat je gezin van je vraagt. Als kind zal je meer zelfvertrouwen en zelfrespect krijgen en daardoor minder angstig zijn.

Voor wie al Reiki heeft zijn er diverse verdiepings- en groepsmogelijkheden. Regelmatig organiseren we workshops over voeding, systemisch werk rondom gezinnen, het helen van patronen in families, en bekijken we films die een andere kant van het leven laten zien. Ook kan je bij ons terecht voor coaching op maat. De basis van ons werk ligt in Reiki; een behandelwijze, een beoefening of een spiritueel pad. Aan jou de keus.

Op de Friendly4Kids beurs geven we informatie over ons werk en ervaren Reikibehandelaars geven korte sessies, waarin je kennis kan maken met de energie van Reiki. We hopen je dit weekend te ontmoeten.

websiteTerug naar overzicht

Bezoek Friendly4Kids

Kom op 19 en 20 mei naar de Broodfabriek in Rijswijk

Contact

Beurslocatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk
Volg ons
Contact
Peter van Klaveren
info@friendly4kids.nl
KvK 64386589