Ouderschap vanuit je Hart

Ouderschap vanuit je Hart leert ouders om hun kinderen op te voeden vanuit gelijkwaardigheid en verbinding.

Voel je je weleens gefrustreerd en wordt je ongeduldig omdat je kind niet luistert, niet doet wat je zegt, wegloopt of je negeert? En ga je dan uit onmacht straffen of belonen? Waarschijnlijk zorgt dat er soms wel en soms niet voor dat je kind meewerkt. Maar achteraf voel je je regelmatig rot over je eigen reactie. Herken je dit?

Wat ik ouders leer is om hun kinderen op te voeden vanuit gelijkwaardigheid en verbinding. Dus zonder straffen en belonen. Opvoeden vanuit gelijkwaardigheid betekent in een notendop dat je je afvraagt wat het gedrag van je kind met jou doet, dat je onderzoekt waar het gedrag van je kind vandaan komt en dat je samen een oplossing zoekt waar je allebei blij van wordt.

Wat opvoeden vanuit gelijkwaardigheid jou geeft is vertrouwen in je rol als ouder, invloed op het gedrag van je kind en een gezelliger gezinsleven. Wat brengt het je kind? Dat het mag zijn wie het is en zo kan opgroeien tot een volwassene die stevig in zijn schoenen staat, empathisch is en zelf richting geeft aan zijn leven.

Zie ik je op de beurs? Ik ontmoet je graag!

websiteTerug naar overzicht

Bezoek Friendly4Kids

Kom op 19 en 20 mei naar de Broodfabriek in Rijswijk

Contact

Beurslocatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk
Volg ons
Contact
Peter van Klaveren
info@friendly4kids.nl
KvK 64386589