Linda coaching en training

Linda geeft lezingen en workshops aan ouders en opvoeders over hoe ze bewust makkelijker met hun kinderen kunnen communiceren. En aan professionals in de kinderopvang of op de basisschool. De informatie richt zich voornamelijk op kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.

Voel je je soms meer politieagent dan moeder? Word weer de relaxte moeder die je wilt zijn en maak het weer gezellig in huis. Volg een workshop Bewust makkelijker communiceren met je kind en krijg de handvatten die jij nodig hebt om dit voor elkaar te krijgen: op 2 of 16 juni 2018 in Den Haag.

We willen allemaal graag een goede relatie met onze kinderen en op een fijne manier met ze communiceren, toch? Terwijl communiceren met kinderen soms gewoon gedoe kan zijn.

Je herkent vast wel de momenten dat je een huilend of boos kind tegenover je hebt en dat je even niet weet wat je daar mee aan moet. Waar komt die boosheid opeens vandaan? Waardoor botsen jullie zo?

Het draait in de workshop vooral om de bewustwording van jouw eigen manieren van communiceren en het effect daarvan op je kind. Wanneer je weet hoe je communiceert kun je dat aanpassen als je meer verbinding wilt maken en kun je andere woorden gebruiken als je wilt dat het wél aankomt wat je zegt.

websiteTerug naar overzicht

Bezoek Friendly4Kids

Kom op 19 en 20 mei naar de Broodfabriek in Rijswijk

Contact

Beurslocatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk
Volg ons
Contact
Peter van Klaveren
info@friendly4kids.nl
KvK 64386589