Kinderboekwinkel Alice in Wonderland

Kinderboekwinkel Alice in Wonderland aan het Piet Heinplein nummer 2 is een begrip in Den Haag. Als enige boekwinkel helemaal gespecialiseerd in kinderboeken.

Van babyboekjes, prentenboeken tot aan Young Adult en alles daartussenin. Het assortiment kinderboeken is zeer breed, er is voor elk kind en elk type lezer is er wat te vinden. Zo is er een hele kast met leesboekjes op AVI-niveau, maar ook makkelijk lezen boekjes en dyslexieboeken. Ook als u in het onderwijs, in de kinderopvang of op een andere manier met kinderen werkt, kunt u bij ons terecht.

Elke maand hebben we allerlei activiteiten in de winkel. Zo wordt er elke maand op vrijdag voorgelezen voor de kleinsten, zijn er poppenkastvoorstellingen voor peuters en kleuters, is er het kindertheater van KABOEM, komen er regelmatig schrijvers voorlezen en vertellen over hun boek en nog veel meer. Kijk hiervoor op facebook en hou de website in de gaten… of schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief, het Alice Kinderboekwinkelnieuws.

Bij ons staan kennis van boeken en een fijne sfeer voorop. Kinderen kunnen lekker in een hoekje spelen en in boekjes kijken en lezen. U wordt geholpen door een van de eigenaren, Yvon of Stefan. Hun ruime ervaring in werken met kinderen en kennis van kinderboeken maken dat u bij Alice zeker zult slagen. Kom snel een keer kijken in onze gezellige kinderboekwinkel.

websiteTerug naar overzicht

Bezoek Friendly4Kids

Kom op 19 en 20 mei naar de Broodfabriek in Rijswijk

Contact

Beurslocatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk
Volg ons
Contact
Peter van Klaveren
info@friendly4kids.nl
KvK 64386589