Kidiyo

Kidiyo is een nieuwe innovatieve app die zich richt op kinderen van 2-6 jaar. Naast verantwoorde en unieke content staan oline veiligheid en privacy bij ons op één. De vergrendelfunctie in de app zorgt ervoor dat een kind de app niet verlaat zonder toestemming van een volwassene. Ook kun een timer worden ingesteld om zo de maximale speeltijd te bepalen. De Kidiyo app is reclamevrij en heeft geen verborgen kosten of in-app transacties.

Het unieke aan Kidiyo is de verbinding die wordt gemaakt tussen de online en offline wereld. Kinderen worden, aan de hand van hun favoriete karakters, geïnspireerd om ook buiten de app te gaan spelen.

Een goed voorbeeld is het Kidiyo Mini Avontuur, een item waarin kinderen telkens aan de hand van een nieuw thema op ontdekkingsreis gaan en speelse tips krijgen om hun spel te vervolgen in de echte wereld.

Benieuwd geworden? In de zomer gaan we live maar tot die tijd kunt u de app al gratis en vrijblijvend testen! www.kidiyo.com/nl/test En uiteraard zien we u graag tijdens de beurs!

websiteTerug naar overzicht

Bezoek Friendly4Kids

Kom op 19 en 20 mei naar de Broodfabriek in Rijswijk

Contact

Beurslocatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk
Volg ons
Contact
Peter van Klaveren
info@friendly4kids.nl
KvK 64386589