ikluistermetjemee

ikluistermetjemee is een organisatie van Marlies Becker. Zij is Luisterkindwerker en kan zich afstemmen op het onderbewuste van een kind en luisteren naar wat hij of zij te vertellen heeft. Waar de struikelblokken vandaan komen, wat er mag veranderen en wat er nodig is om de balans weer terug te krijgen. Bij het kind, maar ook bij de rest van het gezin. Er worden praktische handvatten aangereikt waar je als ouder écht mee aan de slag kunt.

Kinderen laten vaak door middel van hun gedrag en/of emoties zien dat er iets aan de hand is. Als ouder krijg je soms geen grip op wat je kind bedoeld omdat ze hun gevoel niet onder woorden kunnen brengen, of omdat ze hier te jong voor zijn en nog niet kunnen praten.

Kinderen willen niets liever dan gehoord worden door hun ouders.

Zou het niet fijn zijn om inzichtelijk te krijgen waar struikelblokken als angst, extreme verlegenheid, huilbuien, slecht eten, boosheid, problemen met afscheid nemen, faalangst, onrust, druk gedrag of moeite op school vandaan komen en deze op te lossen?

Een compleet nieuwe kijk op je kind. Leren van je kind. Zelf geraakt worden door de nieuw verkregen inzichten en de onvoorwaardelijke liefde tussen ouder en kind versterken.

websiteTerug naar overzicht

Bezoek Friendly4Kids

Kom op 19 en 20 mei naar de Broodfabriek in Rijswijk

Contact

Beurslocatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk
Volg ons
Contact
Peter van Klaveren
info@friendly4kids.nl
KvK 64386589