Essisme ZaaiGoed

ZaaiGoed biedt inspiratie en ondersteuning op de sociaal-emotionele ontwikkeling voor zowel kinderen als opvoeders. Deze unieke zienswijze dragen wij over door middel van interactieve trainingen en wordt ondersteund door speelmaterialen.

ZaaiGoed is gebaseerd op het kopieergedrag van kinderen. Zij doen na wat zij van volwassenen meekrijgen. Wat we kinderen meegeven (zaaien), draagt bij aan hun ontwikkeling (oogst). Vandaar wat je zaait is wat je oogst.

ZaaiGoed versterkt kinderen en volwassen in hun zelfbeeld (ik) en in de relatie met de ander (wij). In de IK versterk je jouw Zelfkennis, Zelfredzaamheid, Zelfvertrouwen en Zelfontwikkeling. Dat gebeurt in 4 fases, Weten, Doen, Voelen en Groeien. Bij de WIJ versterk je in jouw relatie tot de ander, je leert om van elkaar te leren, samen ervaringen aan te gaan, je empathisch vermogen wordt versterkt en je leert bij te dragen aan een ander. Hier komen dezelfde vier fases naar voren; weten, doen, voelen en groeien.

Boodschappen zaaien we vaker onbewust dan bewust bij kinderen. Ben jij je er al bewust van welke boodschap jij doorgeeft aan kinderen en vanuit welke rol? Kom inspiratie op doen en zaai mee!

websiteTerug naar overzicht

Bezoek Friendly4Kids

Kom op 19 en 20 mei naar de Broodfabriek in Rijswijk

Contact

Beurslocatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk
Volg ons
Contact
Peter van Klaveren
info@friendly4kids.nl
KvK 64386589