Ditmaaktmijbijzonder.nl

Ditmaaktmijbijzonder.nl laat zien dat ieder kind iets moois heeft, iets speciaals, meerdere talenten en een eigen persoonlijkheid. Ieder kind heeft een missie, een bijdrage in onze wereld. De kinderen van nu worstelen heel veel met zichzelf. Ze hebben andere missies dan hun ouders en missen hun voorbeelden. Ze zijn hooggevoelig en krijgen daardoor (te) veel informatie door van mensen die uit balans zijn. Ze missen de rust, liefde en acceptatie om zichzelf te kunnen zijn. Tel daarbij de werkdruk, burnouts, (ochtend)stress van de ouders op en we zien veel kinderen zelf uit balans raken. Ze worden onrustig, huilerig, boos, etc. Zelf kunnen ze hun problemen helaas nog niet benoemen. Mijn zoontje besloot zelfs te stoppen met groeien, hij had het wel gezien in deze wereld.

Niraï Melis van ditmaaktmijbijzonder communiceert op onbewust/energetisch niveau met kinderen, waardoor kinderen hun verhaal kunnen vertellen, zonder woorden. Ze is dus een soort ‘vertaler’.  Als kinderen hun verhaal kunnen ‘vertellen’, kunnen zij ook de oplossingen van hun problemen aangeven. Dit maakt het ‘probleem’ vaak veel kleiner dan dat het is.

Behalve kinderfluisteraarconsulten geeft Niraï ook workshops, (trauma)healing, reddingen en maakt ze persoonlijkheidsrapporten. Ditmaaktmijbijzonder is gevestigd in (kinder)activiteitencentrum Casa Niraï in Voorburg.

websiteTerug naar overzicht

Bezoek Friendly4Kids

Kom op 19 en 20 mei naar de Broodfabriek in Rijswijk

Contact

Beurslocatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk
Volg ons
Contact
Peter van Klaveren
info@friendly4kids.nl
KvK 64386589