Avonturenboerderij Molenwaard

Meet & Greet Fien en Teun op de Friendly4Kids beurs!

Avonturenboerderij Molenwaard

Op 30 maart 2018 opent Avonturenboerderij Molenwaard haar houten deuren in Groot-Ammers, Zuid-Holland. Ontdek met de hele familie van alles over de boerderij, natuur, tuin én dieren bij het nieuwe themapark.

Waar spelen ontdekken is!

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maak je kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Van koeien melken, kaas maken en vogels kijken tot bootje varen, pony rijden en in het wilgendoolhof verdwalen. Met een divers aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt Avonturenboerderij Molenwaard de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Aan het eind van de dag verlaat je het park zelfs met een welverdiende boerderijdiploma, en ben je een écht boertje of boerinnetje net als Fien & Teun.

Fien & Teun

De karakters Fien & Teun, dagelijks te zien bij RTL Telekids, zijn het gezicht van Avonturenboerderij Molenwaard. Het vrolijk boertje en boerinnetje kunnen niet wachten om vriendjes te worden met jou. En dus zullen Fien en Teun op hoogseizoendagen en ‘vroeger-vrij dagen’ aanwezig zijn voor een dikke knuffel en leuke foto. Een onvergetelijke belevenis voor jong… en toch stiekem ook voor oud!

Naast de meet & greet(s) treden Fien en Teun op hoogseizoendagen en ‘vroeger-vrij dagen’ op in hun eigen theater. In de interactieve minishow delen Fien en Teun op een muzikale, humorvolle wijze de leukste verhaaltjes met jou over het leven op de boerderij. Bovendien kun je op hoogseizoendagen genieten van drie boerentheaters (Bezige Bijtjes, Kaasmakende Koeien en Machtige Molens) én krijgen Fien en Teun bijzondere gasten op bezoek tijdens de themamaanden, zoals Peppa Pig of Kikker.

Gezellige beestenboel

Aaien, knuffelen of voeren… bewonder samen de boerderijdieren van dichtbij. Van kakelende kippen tot wollige schapen, ontdek samen de bijzondere dierenwereld bij Avonturenboerderij Molenwaard.

Spetterende ontdekking

Maak ook kennis met de stromende kracht achter het Nederlandse (polder)landschap. Ervaar bij de speelplek met waterwerken op een actieve wijze de werking van het water. Lukt het jou om Holland droog te houden?

websiteTerug naar overzicht

Bezoek Friendly4Kids

Kom op 19 en 20 mei naar de Broodfabriek in Rijswijk

Contact

Beurslocatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk
Volg ons
Contact
Peter van Klaveren
info@friendly4kids.nl
KvK 64386589