Arctic Blue

Arctic Blue, een Nederlands bedrijf, maakt Omega-3 voedingssupplementen voor kinderen die niet zo dol zijn op vette vis als haring, makreel of zalm. Deze Hersenbouwstenen bevatten veel Omega-3 DHA, het visvetzuur dat een bouwsteen is voor de hersenen (zoals calcium dat is voor de botten). Daarnaast is het – bewezen – goed voor de hersenfunctie en het gezichtsvermogen.

Het belangrijkste is dat producten lekker zijn. De voedingssupplementen zijn plantaardig (op basis van algenolie) of gemaakt van de snijresten van kabeljauw- of wilde zalmfilets. Voor Arctic Blue wordt dus geen vis extra gevangen, dit in tegenstelling tot veel standaard visolie waarin hele vissen worden verwerkt. Deze werkwijze heeft ons als eerste het MSC keurmerk opgeleverd, waarvan het WNF zegt dat dit de beste garantie is voor duurzame visserij.

Met Arctic Blue heb je dus de garantie dat de dolfijn, zeevogel, zeeleeuw en walvis genoeg te eten overhouden en dat er geen nadelige effecten zijn voor oceanen, milieu en lokale bevolking.

websiteTerug naar overzicht

Bezoek Friendly4Kids

Kom op 19 en 20 mei naar de Broodfabriek in Rijswijk

Contact

Beurslocatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk
Volg ons
Contact
Peter van Klaveren
info@friendly4kids.nl
KvK 64386589