Spelenderwijs op weg naar een gevarieerd eetpatroon

Kinderen niet verplichten te eten

Plezier aan tafel, daar droomt iedere ouder van. In werkelijkheid loopt dat vaak anders. Veel ouders hebben dagelijks strijd aan tafel, omdat de kids niets nieuws willen proeven of alles wat groen is weigeren. Met De Reis van 5 maakt strijd aan tafel plaats voor gezelligheid.

De Reis van 5 is een voedingsspel om kinderen spelenderwijs te stimuleren gezond en gevarieerd te eten. Met het gezin kruip je in de huid van een piratenbemanning en verover je de wereld door het uitvoeren van creatieve voedingsopdrachten, zoals het maken van groene zeeslangen van druiven of een coole kikker van erwtjes.

Kinderen niet verplichten, maar kinderen spelenderwijs verleiden. En dit alles in de wereld van piraten. Op de meest kindvriendelijke beurs Friendly4Kids ontbreekt De Reis van 5 dan ook niet.

Het gezinsspel is voor jou als ouder en/of opvoeder een praktische tool om zelfstandig aan de slag te gaan, én het is nog leuk ook. Meer informatie op www.dereisvanvijf.nl en we nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze stand tijdens de beurs op zaterdag 19 en zondag 20 mei 2018. Tot dan!