Praktische informatie

Over de Friendly4Kids beurs

Friendly4Kids is de meest kindvriendelijke beurs voor jou als ouder, grootouder, verzorger, juf, meester én uiteraard voor een kind t/m 12 jaar. Hieronder vind je alle praktische informatie voor een bezoek aan de beurs.

Friendly4Kids laat een opvoeder inspireren door meer dan 100 organisaties en professionals met kindvriendelijke producten en diensten, die erop gericht zijn kinderen zich – spelenderwijs – fysiek, intellectueel, spiritueel en sociaal optimaal te laten ontwikkelen.

Friendly4kids wordt gehouden op zaterdag 19 en zondag 20 mei 2018 in De Broodfabriek in Rijswijk. Op beide dagen ontmoeten wij jou/jullie graag van 10.00 tot 17.00.

Veel te beleven, te doen en lekker gezond te eten …

Voor kinderen … er is zoveel te doen!

Ook al is het een beurs voor opvoeders, het draagt niet voor niets de naam Friendly4Kids. Zo is er voor kinderen het nodige te beleven op het Kids Activiteiten Plein. Naast entertainment op dit Plein kunnen de kinderen `dingen doen’, zoals workshops, spelen, educatieve spelletjes, etc.

En voor de echte kleintjes is er professionele opvang geregeld in samenwerking met een kinderopvangcentrum. Kinderen t/m 4 jaar zijn hier, tegen een kleine vergoeding, van harte welkom. Zo kan je als bezoeker rustig rondwandelen en je oriënteren op de Friendly4Kids beurs terwijl je met een gerust hart weet dat je kind zich prima vermaakt.

Workshops, lezingen, activiteiten … binnen de iglo’s!

Op de beursvloer staan mooie, witte iglo’s waarin workshops en activiteiten plaatsvinden. In onze Friendly4Kids Magazine staan, behalve de beursplattegrond, ook het tijdschema van de vele programma’s voor opvoeders en/of kinderen vermeld, die in de iglo’s gaan plaatsvinden. In de maand mei komt dit Magazine ook op onze website te staan.

Heerlijk en gezond eten van foodtrucks!

Friendly4Kids heeft een selectie gemaakt van foodtrucks met lekker, gezond eten. Wat dacht je van een Dutch Weedburger, de gezondste hamburgers ter wereld met zeewier als lekkere smaakmaker! De dames van foodtruck KoKo Loco delen graag hun passie voor biologisch koken met jong en oud.  En … foodtruck Veul Soeps trakteert jou op hun heerlijke soepen met lokaal ingekochte bio-ingrediënten en vegetarische wraps.

Faciliteiten

De Broodfabriek is een professionele beurslocatie en ruimschoots voorzien van uitstekende faciliteiten. Er is een horecaplein waar je tijdens het bezoek kunt genieten van een hapje en een drankje. Er zijn voldoende (gratis en betaalde) parkeerplaatsen in de directe omgeving. Er zijn gratis toiletten en er is een betaalde garderobe (€1 per item). Ook is er gratis WiFi.

Wil je als bezoeker meer weten over de faciliteiten van De Broodfabriek, zoals je baby verschonen, geldautomaat, pinautomaat, geldautomaat, EHBO, fietsenstalling, garderobe, toegankelijkheid voor mindervaliden, etc., KLIK HIER.

Mocht je er een gezellig familieweekendje van maken, op loopafstand van De Broodfabriek bevinden zich het 4 sterren Best Western Plus Grand Winston hotel en het 3–sterren Bastion Hotel Rijswijk.

Schappelijke toegangsprijzen

De toegangsprijzen zijn schappelijk. Een bezoek aan de beurs is bewust betaalbaar gehouden. Wij willen immers dat iedere opvoeder en kind zich laat inspireren. Koop een kaartje via deze website. Dan ben je sowieso verzekerd van de toegang tot onze Friendly4Kids beurs!

 • Een kind/tiener mag alleen de beursvloer op onder begeleiding van iemand die 18 jaar of ouder is!
 • Een volwassene (18+) heeft toegang tot de beurs met een VOLWASSENE-kaart.
 • Een kind t/m 4 jaar heeft gratis toegang.
 • Een kind van 5 t/m 12 jaar heeft toegang tot de beurs met een KIND-kaart.
 • Een tiener van 13 t/m 17 jaar heeft toegang tot de beurs met een KIND-kaart.

TOEGANGSPRIJZEN ONLINE DAGKAARTEN | EARLY BIRD | NORMAAL

De kaarten zijn inclusief servicekosten.

 • Early Bird voor 1 Volwassene (18+) |  € 8,10 
 • Early Bird voor 1 Kind (5 – 12 jaar)  |  € 6,10
 • Normaal voor 1 Volwassene (18+) | € 9,95
 • Normaal voor 1 Kind (5 – 12 jaar)   | € 7,10

Belangrijk! Print je tickets en neem deze mee naar de beurs. Tickets kunnen ook vanaf je mobiel gescand worden.

KLIK HIER voor toegangskaarten!

ONZE VRIENDELIJKE HUISREGELS

Door het kopen van een kaart voor de Friendly4Kids beurs ga je akkoord met de onderstaande huisregels.

 1. Een kind/tiener is uiteraard van harte welkom, maar wel onder begeleiding van iemand die 18 jaar of ouder is.
 2. Een kind t/m 4 jaar heeft GRATIS toegang.
 3. Een kind in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar heeft toegang met een KIND-kaart.
 4. Een tiener in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar heeft toegang met een KIND-kaart.
 5. Woef en Waf (honden) worden helaas niet toegelaten op de beursvloer, met uitzondering van hulphonden.
 6. Indien mogelijk … graag de babywagen en/of buggy in de auto achterlaten. Dit zorgt voor meer ruimte bij de beursstands.
 7. Tegen een kleine vergoeding is er professionele opvang voor je kind (t/m 4 jaar), zodat je rustig de beurs kunt bekijken.
 8.  Op de beursvloer mag niet worden gerookt. Er is een speciale rookruimte in het eventgebouw. KLIK HIER voor Zalenoverzicht/rookruimte.

 9.  Voor jassen, tassen, paraplu’s is er een garderobe (€ 1,- per item) met toezicht.
 10.  Bij vragen en opmerkingen wend je je direct tot iemand (beurscrew, security) van de organisatie. Dan lossen we het samen op.
 11.  Natuurlijk volg je soepel de huisregels en aanwijzingen op van onze vriendelijke en gastvrije medewerkers.
 12.  Als bezoeker van de Friendly4Kids beurs verleen je bij het betreden van de beursvloer toestemming aan de organisatie voor openbaarmaking en verveelvoudiging van tijdens of rond de beurs gemaakte foto’s en beeldmateriaal en dergelijke, waarop een bezoeker zichtbaar is. Uiteraard respecteert een fotograaf/cameraman jouw verzoek jou/een kind niet te fotograferen/filmen.
 13.  Op de beurs mag je foto’s en video opnames voor privégebruik. Voor commerciële doeleinden is schriftelijke toestemming (per email) van de organisatie vooraf, én onder voorwaarden, vereist.
 14.  Het gebruik van ons Friendly4Kids logo, beeldmerken en/of reclame is voor privégebruik toegestaan. Fijn als je dit via jouw social mediakanalen deelt met onze naamsvermelding (#friendly4kids of Facebook @friendly4kids).
 15.  Het gebruik van logo’s, beeldmerken en/of reclame is voor commerciële doeleinden alleen toegestaan met schriftelijke toestemming (per email) vooraf én onder voorwaarden van de organisatie.
 16.  De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade aan/van eigendommen/zaken van een bezoeker. Ook kan de organisatie nimmer aansprakelijk gesteld worden voor immateriële schade van een bezoeker in welke vorm dan ook.

Bezoek Friendly4Kids

Kom 19 en 20 mei 2018 ook naar De Broodfabriek in Rijswijk

De Broodfabriek

Onze fantastische beurslocatie

De eerste Friendly4Kids beurs vindt plaats in De Broodfabriek in Rijswijk. Onderstaand vind je alle gegevens om hier met de auto of OV zo eenvoudig mogelijk naartoe te reizen.

LOCATIE

Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk (Zuid-Holland)

BEREIKBAARHEID

Om je reis te plannen hoe je het beste naar De Broodfabriek kunt komen, KLIK HIER.

PARKEREN

Bekijk de parkeermogelijkheden in de omgeving van De Broodfabriek KLIK HIER.

Contact

Beurslocatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk
Volg ons
Contact
Peter van Klaveren
info@friendly4kids.nl
KvK 64386589