Praktische informatie

Over de Friendly4Kids beurs

Friendly4Kids is de meest kindvriendelijke beurs voor jou als ouder, grootouder, verzorger, juf, meester én uiteraard voor een kind. Hieronder vind je alle praktische informatie voor een bezoek aan de beurs, inclusief tarieven kassaverkoop.

Op zondag 20 mei is er alleen nog kassaverkoop vanaf 09.30!

 • Ticket volwassene (18+): €6,-
 • Ticket kinderen: GRATIS

Friendly4Kids laat een opvoeder inspireren door meer dan 80 organisaties en professionals met kindvriendelijke producten en diensten, die erop gericht zijn kinderen zich – spelenderwijs – fysiek, intellectueel, spiritueel en sociaal optimaal te laten ontwikkelen.

Friendly4kids wordt gehouden op zaterdag 19 en zondag 20 mei 2018 in De Broodfabriek in Rijswijk. Op beide dagen ontmoeten wij jou/jullie graag van 10.00 tot 17.00.

 

Bekijk het Friendly4Kids Beursmagazine

En kom alles te weten over het programma

Kom naar de pleinen

veel te beleven, te doen en te zien!

Beursstand Plein ~ informatie en inspiratie voor opvoeders

Vele professionals op dit Plein kunnen jou, als opvoeder, informeren en inspireren als het gaat om de ontwikkeling en gezondheid van een kind (t/m 12 jaar). Op dit Plein bevinden zich organisaties die zich dagelijks vakmatig bezighouden met de leefomgeving, veiligheid, duurzaamheid, beweging, educatie, cultuur, voeding, opvoeding ten behoeve van een kind. Vraag deze organisaties het hemd van hun lijf. Zij staan er voor jou als bezoeker!

Wil je een sneak preview van kindvriendelijke organisaties die gaan deelnemen? Klik hier voor een overzicht of bekijk de beursplattegrond!

Iglo Plein ~ workshops, lezingen, activiteiten

Op de beursvloer staan grote, witte iglo’s waarin workshops, lezingen en activiteiten plaatsvinden. In ons Friendly4Kids Magazine staan, behalve de beursplattegrond, ook het tijdschema van de het programma voor opvoeders vermeld, die in de iglo’s gaan plaatsvinden. In de maand mei komt dit Magazine ook op onze website te staan.

Kids Activiteiten Plein ~ er is zoveel te doen!

Ook al is het een beurs voor opvoeders, het draagt niet voor niets de naam Friendly4Kids. Zo is er voor kinderen het nodige te beleven op het Kids Activiteiten Plein. De gedachte van dit plein is o.a. dat opvoeders kunnen zien hoe kinderen spelenderwijs de producten, workshops en overige activiteiten ervaren. Voor een kind is het spelen de eerste taal waarin zij ‘dingen’ in het leven ervaren.

Naast entertainment kunnen de kinderen op dit plein ‘dingen doen’, zoals het volgen van diverse workshops en spelenderwijs ontdekken. De springkussens zullen zeker niet ontbreken. Lees hier wat er te doen en te ervaren is voor de kids.

Westvliet Sportcentrum Plein

Met een eigen Plein, als onderdeel van het Kids Activiteiten Plein, organiseren de trainers van Westvliet Sportcentrum diverse clinics voor de kinderen. Uiteraard mogen opvoeders meedoen met het kind. Een clinic duurt telkens maximaal 20 minuten.

 • Judo clinic: Ben jij gek op stoeien? Bij ons leer je stoeien met regels. Kom een kijkje nemen bij onze judo clinics.
 • Dans clinic: Ben je gek op bewegen op muziek? En vind je het leuk om pasjes te leren op het ritme van de muziek? Kom dan een kijkje nemen bij onze dans clinics.

Rode Kruis Plein ~ EHBO workshops

Ook doet het Rode Kruis dit jaar mee. Op dit Plein geven de Rode Kruis medewerkers EHBO workshops aan kinderen en aan opvoeders voor kinderen. Loop eens langs bij dit Plein van het Rode Kruis om je vragen te stellen en mee te doen met de EHBO workshops.

Bezoek Friendly4Kids

Kom 19 en 20 mei 2018 ook naar De Broodfabriek in Rijswijk

Schappelijke toegangsprijzen

Toegangsprijzen & Tickets

 1. Op zaterdag 19 of zondag 20 mei 2018! Openingstijden van 10.00 tot 17.00.
 2. Er is alleen nog KASSA VERKOOP.  Tickets aan de kassa enkel met PIN-betaling (geen cash/geen creditcard)
  • Kassaticket volwassene (18+): €6,-
  • Kassaticket kind: GRATIS
 3. De toegangsprijzen zijn schappelijk. Een bezoek aan de beurs is bewust betaalbaar gehouden. Onze organisatie wil natuurlijk dat iedere opvoeder en kind zich kan laten inspireren.
 • Een kind/tiener mag alleen de beursvloer op onder begeleiding van iemand die 18 jaar of ouder is!
 • Een volwassene (18+) heeft toegang tot de beurs met een VOLWASSENE-ticket.

De Broodfabriek

Onze fantastische beurslocatie

De eerste Friendly4Kids beurs vindt plaats in De Broodfabriek in Rijswijk. Onderstaand vind je alle gegevens om hier met de auto of OV zo eenvoudig mogelijk naartoe te reizen.

LOCATIE

Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk (Zuid-Holland)

BEREIKBAARHEID

Om je reis te plannen hoe je het beste naar De Broodfabriek kunt komen, KLIK HIER.

PARKEREN

Bekijk de parkeermogelijkheden in de omgeving van De Broodfabriek KLIK HIER.

ONZE VRIENDELIJKE HUISREGELS

Door het kopen van een kaart voor de Friendly4Kids beurs ga je akkoord met de onderstaande huisregels.

Een kind/tiener is uiteraard van harte welkom, maar wel onder begeleiding van iemand die 18 jaar of ouder is.


Een kind t/m 4 jaar heeft GRATIS toegang.


Een kind in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar heeft toegang met een KIND-kaart.


Een tiener in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar heeft toegang met een KIND-kaart.


Woef en Waf (honden) worden helaas niet toegelaten op de beursvloer, met uitzondering van hulphonden.


Indien mogelijk … graag de babywagen en/of buggy in de auto achterlaten. Dit zorgt voor meer ruimte bij de beursstands.


Omdat een kind t/m 4 jaar graag bij papa, mama, opvoeder wil zijn, is er geen kinderopvang geregeld. Dit in tegenstelling tot eerdere berichten om het wel te regelen.


Op de beursvloer mag niet worden gerookt. Er is een speciale rookruimte in het eventgebouw. KLIK HIER voor Zalenoverzicht/rookruimte.


Voor jassen, tassen, paraplu’s is er een garderobe (€ 1,- per item) met toezicht.


Bij vragen en opmerkingen wend je je direct tot iemand (beurscrew, security) van de organisatie. Dan lossen we het samen op.


Natuurlijk volg je soepel de huisregels en aanwijzingen op van onze vriendelijke en gastvrije medewerkers.


Als bezoeker van de Friendly4Kids beurs verleen je bij het betreden van de beursvloer toestemming aan de organisatie voor openbaarmaking en verveelvoudiging van tijdens of rond de beurs gemaakte foto’s en beeldmateriaal en dergelijke, waarop een bezoeker zichtbaar is. Uiteraard respecteert een fotograaf/cameraman jouw verzoek jou/een kind niet te fotograferen/filmen.


Op de beurs mag je foto’s en video opnames voor privégebruik. Voor commerciële doeleinden is schriftelijke toestemming (per email) van de organisatie vooraf, én onder voorwaarden, vereist.


Het gebruik van ons Friendly4Kids logo, beeldmerken en/of reclame is voor privégebruik toegestaan. Fijn als je dit via jouw social mediakanalen deelt met onze naamsvermelding (#friendly4kids of Facebook @friendly4kids).


Het gebruik van logo’s, beeldmerken en/of reclame is voor commerciële doeleinden alleen toegestaan met schriftelijke toestemming (per email) vooraf én onder voorwaarden van de organisatie.


De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade aan/van eigendommen/zaken van een bezoeker. Ook kan de organisatie nimmer aansprakelijk gesteld worden voor immateriële schade van een bezoeker in welke vorm dan ook.

Contact

Beurslocatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk
Volg ons
Contact
Peter van Klaveren
info@friendly4kids.nl
KvK 64386589