De meest kindvriendelijke beurs groeit

Meer en meer beursdeelnemers sluiten zich bij Friendly4Kids aan om met hun passie en deskundigheid opvoeders te inspireren vanuit de wezenlijke vraag: `Als elk kind (t/m 12 jaar) zich optimaal zou kunnen ontwikkelen, hoe zou de wereld er dan uit zien?’

Een opvoeder (ouders, grootouders, juffen en meesters) wil natuurlijk het beste voor een kind. Een duurzame omgeving, een leven dat gezond, eerlijk, betrouwbaar en fijn is. Via deze beurs worden vooral ouders geïnspireerd tot een (meer) gezond, bewust en natuurlijk leven voor een kind.

Friendly4Kids biedt de doelgroep ook toegang tot een veelheid van ontwikkelingsgerichte ervaringen voor kinderen. Je kunt zien wat er allemaal bestaat op het gebied van gezonde voeding, duurzaamheid, yoga, meditatie, weerbaarheid, bootcamp en media 4 kids, etc.

Om een tipje van die inspiratiesluier op te lichten, geven we aandacht aan een aantal van deze beursdeelnemers op Facebook:

@levendiguitgever die een kind wil laten dromen waar het in gelooft om deze met verhalen te helpen waar te maken.

@BubblyBUBBLES.be die een assortiment parfum, bad- en bodyproducten met ultra milde ingrediënten en hypoallergene parfums speciaal ontwikkeld heeft voor een gevoelige huid van kinderen.

@Bootcamp4Kids die gespecialiseerd is in het geven van bootcamp- trainingen, clinics, kinderfeestjes, workshops aan kinderen vanaf 5 jaar.

@dereisvanvijf die gezelligheid aan de eettafel brengt voor kinderen door samen met ouders op ontdekkingsreis te gaan naar een gevarieerd eetpatroon met het voedingsspel De Reis van 5!

@Eduna die educatief spel- en lesmateriaal voor scholen, instellingen en ouders heeft ontwikkeld. De thema’s variëren van gezonde voeding tot seksuele voorlichting.

@vandebron die als missie heeft de energietransitie te versnellen. Het is de eerste online marktplaats waar o.a. gezinnen, consumenten energie kunnen kopen van lokale producent met een windmolen, biovergister of zonnepanelen.

@kindertalenten die geheel een eigen manier van leren in combinatie met vakkennis deelt met kinderen, ouders en leerkrachten.

@komodonokuni die laat zien dat gerecycled plastic weer als educatief speelgoed kan dienen.

@xtra4people die helpt met het bewust maken, het inzicht geven en het in beweging brengen van opvoeders en kinderen zodat zij zich vanuit innerlijke kracht verder kunnen ontwikkelen.

Het Brummense Biejenschoertje (zonder Facebook) dat de jonge en oude mens de ecologische belangrijkheid van een gezonde bijenpopulatie op aarde laat inzien. De heerlijke honing is overigens ook te koop op onze beurs.

@bamboebaby die laat zien dat duurzame, herbruikbare producten zoals wasbare luiers echt de footprint van een mens doet verkleinen.

@happytessa die schminkproducten heeft die biologisch en veganistisch zijn. Bij Tessa is een ding absoluut belangrijk: Plezier Staat Voorop. Kinderfeestjes en sportfeestjes is haar lust en haar leven.

@junglethebungle die een meertalig kinderboekenconcept voor dreumessen, peuters en kleuters heeft ontwikkeld om hen spelenderwijs te laten leren over talen en andere wetenswaardigheden.

En … @nogveelmeer deelnemers die zich hebben aangemeld om – net als de bovenstaande deelnemers – de opvoeders met hun voorliefde en vakkennis te inspireren voor de optimale ontwikkeling van een kind.

@friendly4kids | za 19 en zo 20 mei 2018 | 10.00 – 17.00 | De Broodfabriek, Rijswijk | Friendly4Kids Instagram